Lid worden

Samen meer bereiken
Een verenigde groep ondernemers bereikt meer dan een enkele ondernemer. Daarom is een grote groep ondernemers, bedrijven, rederijen en organisaties aangesloten bij Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN). KBN komt op voor uw belangen. Wij zijn een vereniging die de onderneming en ondernemer ondersteunt. U hoeft daardoor niet voortdurend alle ontwikkelingen in de gaten te houden, maar kunt zich richten op het belangrijkste: het ondernemen.

Belangen behartigen
KBN behartigt uw belangen op veel gebieden, zoals vergroening, digitalisering, nautiek, infrastructuur, technische voorschriften, sociale zaken, veiligheid, logistiek, economie, arbeidsmarkt en vele andere dossiers. Wij zijn zeer actief bezig met de collectieve lobby, zowel op internationaal, nationaal als regionaal gebied.

Netwerk
KBN heeft een groot netwerk en is in nationale en internationale organisaties vertegenwoordigd. De inbreng van KBN in de Europese binnenvaartorganisaties (EBU en ESO) en IWT Platform is onmisbaar voor alles wat zich in en rond Brussel, Straatsburg en Genève afspeelt. De binnenvaart houdt niet op bij de grenzen van Nederland, ook daar moeten uw belangen worden behartigd.

Door de brede basis van ledengroepen, heeft KBN een professioneel bureau met deskundige medewerkers uit diverse vakgebieden met veel kennis van en hart voor de binnenvaart. U kunt er ook zeker van zijn dat KBN alle ontwikkelingen op de voet volgt, initiatieven ontplooit en opkomt voor uw belangen waar dat nodig is.

Voordelen van het lidmaatschap

Bekijk hieronder een kleine greep uit de voordelen van het idmaatschap en wie weet word u lid bij Koninklijke Binnenvaart Nederland.

Wilt u meer weten over het lidmaatschap vult het onderstaande contactformulier in of neem contact op via info@binnenvaart.nl

Logo

Breed netwerk

Breed lokaal, regionaal, landelijke en internationaal netwerk om uw belangen en van de binnenvaart te behartigen.

Lees meer
Logo

Zeggenschap

Meepraten, denken en beslissen via ledengroepen en commissies. Vertegenwoordiging in alle deelsectoren van de binnenvaart. 

Lees meer
Logo

Helpdesk voor al uw vragen

Leden kunnen hun vragen stellen aan de medewerkers van KBN.

Stel uw vraag
Logo

Bijeenkomsten

Leden(groep)bijeenkomsten, kennis- en informatiesessies en online spreekuren speciaal voor leden.

Bekijk bijeenkomsten
Logo

Communicatie

Als lid ontvangt u exclusieve informatie via de nieuwsbrief, Whatsapp Community, online spreekuur en MijnKBN.

Lees meer
Logo

Brandstof circulaire

KBN-leden krijgen kosteloos de brandstofcirculaire.

Lees meer

Lidmaatschap aanvragen

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Uw gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw onderneming is voornamelijk actief in. Selecteer hier één of meerdere activiteiten